Selecteer een pagina

VB-congres

Datum en tijdstip
27 februari 2020
09:00 - 17:00

Locatie
Universitair Medisch Centrum Groningen


Pronkjewailtjes uut Noorden is hét nieuwe laagdrempelige congres om familieleden en zorgmedewerkers van mensen met een verstandelijke beperking te laten kennis maken met al het mooie onderzoek uit het noorden en het nut hiervan voor de dagelijkse praktijk.

Naast een gevarieerd ochtendprogramma kunt u in de middag workshops volgen in onderverdeeld in vier thema’s:
1) gezondheid van mensen met (zeer) ernstige verstandelijke (en meervoudige) beperkingen
2) familie van mensen met (zeer) ernstige verstandelijke (en meervoudige) beperkingen
3) leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking
4) dementie bij mensen met een verstandelijke beperking

Wil je bij dit gevarieerde, interactieve en multidisciplinaire congres zijn? Meld je dan snel aan! Vol=vol! Aanmelden is gratis.

Mocht u na aanmelding toch onverhoopt niet kunnen komen, dan willen we u vragen om z.s.m. te annuleren via info@vb-dementie.nl. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Indien u zonder bericht niet komt opdagen betekent dit dat we andere mensen hebben moeten teleurstellen, maar we wel kosten voor u maken (organisatie, lunch, etc.). We zullen deze kosten dan moeten doorberekenen.

Aanmelden voor evenement

Dit evenement is volledig volgeboekt. De maximale capaciteit van de zaal is bereikt en we kunnen helaas niet meer bezoekers toelaten. Mail naar info@vb-dementie.nl om op de wachtlijst geplaatst te worden voor deze bijeenkomst. Je krijgt bericht van ons indien er een afmelding is binnengekomen.