Selecteer een pagina

Afgelopen congressen

2022

Workshop ronde 2
11 november 2022
Op deze pagina kunt u een keuze maken voor de workshop die u wilt volgen in workshopronde 2.  Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plekken per workshop beschikbaar. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld drukt u op aanmelden voor het congres om uw keuze voor workshop 2 te bevestigen. Let op! uw keuze voor de workshop in ronde 2 dient u apart aan te geven via https://vb-dementie.nl/evenementen/keuze_workshopronde_1/.

Workshop ronde 1
11 november 2022
Op deze pagina kunt u een keuze maken voor de workshop die u wilt volgen in workshopronde 1.  Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plekken per workshop beschikbaar. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld drukt u op aanmelden voor het congres om uw keuze voor workshop 1 te bevestigen. Let op! uw keuze voor de workshop in ronde 2 dient u apart aan te geven via https://vb-dementie.nl/evenementen/keuze_workshopronde_2/

Eindcongres dementie bij mensen met (Z)EV(M)B
11 november 2022
Tijdens het eindcongres Dementie bij mensen met (zeer) ernstige verstandelijke (en meervoudige) beperkingen delen wij na 3 jaar onderzoek de nieuwste inzichten en praktische handvatten! Naast een gevarieerd ochtendprogramma kunt je in de middag workshops volgen die verzorgt worden door de 4 betrokken zorgorganisaties Alliade, 's Heeren Loo, Ipse de Bruggen en Visio. De aanmelding is inmiddels gesloten! Mocht u na aanmelding toch onverhoopt niet kunnen komen, dan willen we u vragen om z.s.m. te annuleren via info@vb-dementie.nl. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Indien u zonder bericht niet komt opdagen betekent dit dat we andere mensen hebben moeten teleurstellen, maar we wel kosten voor u maken (organisatie, lunch, etc.). We zullen deze kosten dan moeten doorberekenen.

2020

VB-congres
27 februari 2020
Pronkjewailtjes uut Noorden is hét nieuwe laagdrempelige congres om familieleden en zorgmedewerkers van mensen met een verstandelijke beperking te laten kennis maken met al het mooie onderzoek uit het noorden en het nut hiervan voor de dagelijkse praktijk. Naast een gevarieerd ochtendprogramma kunt u in de middag workshops volgen in onderverdeeld in vier thema's: 1) gezondheid van mensen met (zeer) ernstige verstandelijke (en meervoudige) beperkingen 2) familie van mensen met (zeer) ernstige verstandelijke (en meervoudige) beperkingen 3) leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking 4) dementie bij mensen met een verstandelijke beperking Wil je bij dit gevarieerde, interactieve en multidisciplinaire congres zijn? Meld je dan snel aan! Vol=vol! Aanmelden is gratis. Mocht u na aanmelding toch onverhoopt niet kunnen komen, dan willen we u vragen om z.s.m. te annuleren via info@vb-dementie.nl. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Indien u zonder bericht niet komt opdagen betekent dit dat we andere mensen hebben moeten teleurstellen, maar we wel kosten voor u maken (organisatie, lunch, etc.). We zullen deze kosten dan moeten doorberekenen.